torsdag 10 april 2008

Frostigt är bara fantastisk!

Svensk IT-blogg
Hittade av en ren tillfällighet ett inlägg på michaelsageras.blogspot.com och det fick mig verkligen att börja gråta. Endel synpunkter som står där är ju helt fantastisk, men jag kan faktiskt se någon sanning i det! michael sågerås skriver endel roliga grejer .

Vill verkligen tipsa er alla om Frostigt, berätta vad du tycker om det som står nedan!

michael sågerås skriver bland annat:
Idag ar jag ute på landet utanför Jönköping, närmare bestämt i Skirebo. Om det var grått och tråkigt i stan så var det desto finare på landet. Temperaturen var minus 3,5 grader när jag stannade bilen och började fotografera det frostnupna landskapet. Det kom till och med några snöflingor under tiden som jag var ute.


Vad tror du om det här?

Surfade runt och hittade även detta idag:

michaelsageras.blogspot.com: Sol och iskalla vindar
Det måste vara något nytt väderfenomen som visade sig idag. Det var en stor, rund och gul sak på himlen. Kan det vara SOLEN. JA, det visade sig att det var det. Ut fort som ögat med kameran jag hade tid till detta idag som tur var. Jag tog en sväng mot stan och stannade vid kanotklubben i Jönköping. Det var inte bara sol, det blåste också och sen fanns det isformationer kvar sen natten. Det blev rätt häftiga bilder, om jag får säga det själv. Bilderna har jag sedan behandlat efter en del av 7stegs metoden, Scott Kelbys nya bok.

sol-sommar.blogspot.com: Fint hantverk i konstrotting. Våren har kommit!
Hej,Nu har vi fått hem större delen av det konstrotting sortiment vi kommer ha under våren och sommaren 2008. Vi har gått igenom det vi fått hem och det ser mycket bra ut. Alla konstrotting möbler är handgjorda och det krävs att kvalitetskontrollen är utvecklad. Jag bifogar en närbild på ett armstöd från fåtöljen "Venedig" "Natal" från ATO Fritid. Jag är mycket imponerad av flätningen av dessa fåtöljer. Mycket fint gjorda och prismässigt ligger de i mellanprisläge. Hoppas att ni tar er tid och kommer in till oss för att se de olika modeller vi jobbar med. För den som vill köpa på nätet så kan vi gå i god för att kvalitn ligger i topp, vi har helt valt bort de modeller som vi inte tror håller.Våren har kommit"Nu är våren här. Den senaste veckans mildväder i Götaland och södra Svealand gör att den meteorologiska definitionen för vår är uppfylld en bra bit upp i landet. Det har blivit vår, inte överallt, men på de flesta håll i Götaland ungefär upp till Mälardalen, säger Jonas Höglund, meteorolog på SMHI, till TT.Sedan några år tillbaka använder SMHI regeln att våren anses ha anlänt när dygnsmedeltemperaturen ligger över noll grader sju dagar i sträck och det har den alltså gjort nu. Tidigast möjliga datum för våren är satt till den 15 februari.Januari var som helhet den varmaste månaden sedan mätningarna började. Även februari ser ut att blir bra mycket mildare än normalt, och det gäller i hela landet enligt SMHI. I snitt har temperaturerna legat fyra till sju grader över normalt."Utdrag från TTVi rear ut förra året utställningsmöblerDå våren har kommit, så har vi bestämt oss för att börja tidigare i år. Nu på måndag den 252 kommer vi att börja ställa ut förra årets utställningsexemplar. Vi säljer dessa med 5070 rabatt mot ordinarie pris. I slutet av veckan kommer även förra årets utgående dynor att säljas billigt. Passa på det kommer finnas massor av fynd.Hej för denna gångJoakim

www.equality.nu: Engelskt ordspråk
Skönheten är bäst klädd när den är mest okläddbr säger man i den gamla Landet men vad menas med dettabr Ja, kära systrar, man ska inte överdriva bara hålla sig till stilrent elegansbr Inte många som kan det utan att det ska se ut tråkigt och tantig..br Googlade på det och , ack vilken miss det första som syns ...

Inga kommentarer: