lördag 12 april 2008

Sånt fantastisk inlägg: Alla sjuka ska få likvärdig bedömning

Såg ett inlägg på blogg.whiplashgruppen.info och det fick mig verkligen att börja gråta. Vissa saker var så fantastisk, men kan hålla med om endel av det. blogg.whiplashgruppen.info skriver massa snygg saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Alla sjuka ska få likvärdig bedömning, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

blogg.whiplashgruppen.info skriver bland annat:
Artikelbr Aftonbladet Debatt, 18 mars 2008br Cristina Husmark Pehrsson, Socialförsäkringsministerbr Som socialförsäkringsminister ansvarar jag för att ta fram de lagar och regler som styr Försäkringskassans arbete och verksamhet. Försäkringskassan betalar varje år ut 420 miljarder kronor. Av 600 000 beslut överklagas ungefär 5 000, varav drygt var femte ändras av länsrätten.br Läs mer Regeringenbr


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

torsdag 10 april 2008

Sanslöst söt! Kolla: Härligt att vara igång

Svensk IT-blogg
Kära bloggare och andra läsare, kolla in community.datormagazin.se innehållet där fick ialla fall mig att börja börja gråta. Mycket av det är ju SÅ söt, men man ska inte avfärda allt på nätet. community.datormagazin.se skriver ett och annat underhållande.

Om jag får (klart jag får hihi) så vill jag tipsa er om de här Härligt att vara igång. Ta ändan ur vagnen och säg vad du tycker om det som står här nedan.

community.datormagazin.se skriver på detta viset:
Det auml;r riktigt kul att se varing;r nya webbplats ute paring; nauml;tet. Jag och kollegorna harbr


Man kan ju bara hoppas på att bli svept av molnen...Tyck till om det här mina vänner!

Fantastisk inlägg: Men vad hemskt.

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på www.metrobloggen.se och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Vissa saker var så fantastisk, men kan hålla med om endel av det. www.metrobloggen.se skriver massa spännande saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Men vad hemskt., skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

www.metrobloggen.se skriver bland annat:
Bortrövad som baby hemma efter 17 årmetro.se Tänk vad hemskt det måste vara när ens barn försvinner och a...


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Studiestödet är för lågt är bara bäst!

Svensk IT-blogg
Hittade av en ren tillfällighet ett inlägg på www.laering.nu och det fick mig verkligen att börja gråta. Endel synpunkter som står där är ju helt bäst, men jag kan faktiskt se någon sanning i det! www.laering.nu skriver endel underhållande grejer .

Vill verkligen tipsa er alla om Studiestödet är för lågt!, berätta vad du tycker om det som står nedan!

www.laering.nu skriver bland annat:
Som nybakad högskolestudent så avundas jag inte studenterna som lever på CSN. Själv jobbar jag och tjänar riktiga pengar, men många utav mina kompisar studerar fortfarande och lever på mycket knappa resurser. Efter hyra och andra räkningar har de flesta 2500kr kvar i månaden som skall räcka till mat och kurslitteratur. Ett liv långt under ...


Vad tror du om det här?

Sanslöst asbra! Kolla: Städorgien fortsätter..

Svensk IT-blogg
Kära bloggare och andra läsare, kolla in www.laering.nu innehållet där fick ialla fall mig att börja trilla av stolen. Mycket av det är ju SÅ asbra, men man ska inte avfärda allt på nätet. www.laering.nu skriver ett och annat snygg.

Om jag får (klart jag får hihi) så vill jag tipsa er om de här Städorgien fortsätter... Ta ändan ur vagnen och säg vad du tycker om det som står här nedan.

www.laering.nu skriver på detta viset:
Igårkväll fick jag ett ryck igen. Total städning fortlöpte i hysterins tecken under gårdagskvällen. Helt planlöst gick jag lös med dammsugare, mopp, trasor, svampar och klorin. Jag tror att jag håller på att bli psykiskt sjuk, aldrig förr har jag stört mig så på dammråttor, dessa underbara företeelser som tidigare på sin höjd frambringat likgiltighet. ...


Man kan ju bara hoppas på att bli svept av molnen...Tyck till om det här mina vänner!

Hittat på nätet: Klassresa, ett utdöende fenomen

Svensk IT-blogg
När jag satt i soffan hemma såg jag en grej på www.laering.nu gissa om jag höll på att trilla av stolen! Vissa saker som står där är ju helt asbra, och ni kommer garanterat vilja hoppa av glädje när ni ser det här. Ordspråket som säger "Bättre en fågel i handen, än 10 i skogen" vet sin plats i universum.

Måste bara tipsa om det här Klassresa, ett utdöende fenomen?, om du tycker som jag skriv något om nedan!

Lite av det som www.laering.nu skriver:
Enligt en kollega till mig som har haft nöjet att ha skolbarn i sin närhet så är alltså klassresan på väg att dö ut. br I en skola i Småland så får inte eleverna samla in pengar för att i framtiden kunna åka på skolresa. Anledningen är helt enkelt att klassresan går på skoltid och eleverna ...


Svårt att inte ha en åsikt, eller hur?

Sånt underbar inlägg: re The Hooters

Såg ett inlägg på community.datormagazin.se och det fick mig verkligen att hoppa av glädje. Vissa saker var så underbar, men kan hålla med om endel av det. community.datormagazin.se skriver massa fina saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om re: The Hooters, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

community.datormagazin.se skriver bland annat:
"..she's callin' your name. It's a lonely ride, I know how you want her, again and again. You're chasin' a dream but Johnny my friend, she's not what she seems."br Helt klart tänkvärt, var rädd om dig. Pussbr


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Frostigt är bara fantastisk!

Svensk IT-blogg
Hittade av en ren tillfällighet ett inlägg på michaelsageras.blogspot.com och det fick mig verkligen att börja gråta. Endel synpunkter som står där är ju helt fantastisk, men jag kan faktiskt se någon sanning i det! michael sågerås skriver endel roliga grejer .

Vill verkligen tipsa er alla om Frostigt, berätta vad du tycker om det som står nedan!

michael sågerås skriver bland annat:
Idag ar jag ute på landet utanför Jönköping, närmare bestämt i Skirebo. Om det var grått och tråkigt i stan så var det desto finare på landet. Temperaturen var minus 3,5 grader när jag stannade bilen och började fotografera det frostnupna landskapet. Det kom till och med några snöflingor under tiden som jag var ute.


Vad tror du om det här?

Sånt bäst inlägg: Debatt

Såg ett inlägg på linneanilsson.blogspot.com och det fick mig verkligen att hoppa av glädje. Vissa saker var så bäst, men kan hålla med om endel av det. Linnéa skriver massa snygg saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Debatt, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

Linnéa skriver bland annat:
Idag hade kunnat bli en superskön dag med bara två lektioner, och gå hem vid 13.30. Om man ville. Eller så kunde man ju göra som jag, och stanna kvar och titta på en debatt mellan tre ungdomspartier som slutade vid 15.50.Jag ångar i alla fall inte att jag stannade kvar, det var rätt intressant, även om jag inte direkt är intresserad av politik. Jag förstår bara inte hur de kunde prata om samma ämne så länge Deras åsikter tog aldrig slut kändes det som.Nu ska mamma förhöra mig på historian som vi har prov på imorgon. Hoppas att jag kan någonting överhuvudtaget, jag tvivlar på det ;


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Vad tycker du om "Personförsäkring"?

Svensk IT-blogg
Jag läste en hel sjuk grej på www.metrobloggen.se det var nästan så man hade lust att hoppa av glädje. Dom tror verkligen att dom vet något, och bara det är ju totalt söt. Vad man är less på sådant. Men www.metrobloggen.se skulle behöva få höra några sanna synpunkter.

Tipsa er alla, med en egen åsikt, om Personförsäkring?, säg vad du tycker om det nedan, för katten!

www.metrobloggen.se piper bland annat om:
Har ju "diskuterat" lite om föräkringar. Ska man ha en peronförsäkring Jag har ingen, jag har bara hemförsäkring och b...


Åsikt tack?

Stress, en mammas vardag. är bara bäst!

Svensk IT-blogg
Hittade av en ren tillfällighet ett inlägg på www.metrobloggen.se och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Endel synpunkter som står där är ju helt bäst, men jag kan faktiskt se någon sanning i det! www.metrobloggen.se skriver endel snygga grejer .

Vill verkligen tipsa er alla om Stress, en mammas vardag., berätta vad du tycker om det som står nedan!

www.metrobloggen.se skriver bland annat:
För det första vill jag bara börja med att säga att den personen som jag skrev om i förra inlägget. Det var nog inget illa menat ...


Vad tror du om det här?

Sånt söt inlägg: På CPUfronten mycket nytt

Såg ett inlägg på teknoit-hardware.blogspot.com och det fick mig verkligen att börja gråta. Vissa saker var så söt, men kan hålla med om endel av det. Dan O.P. Sandberg skriver massa underbara saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om På CPU-fronten mycket nytt, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

Dan O.P. Sandberg skriver bland annat:
En CPU är ett föremål stadd i ständig förändring. Det är mycket nytt och spännande som händer på dess stränder. Hmm, jag som alltid ska anknyta till mina gamla krigsfilmerböcker, stränder och fronten mycket nytt. Jag måste nog sluta någon gång. Säger min hustru.TLB, AMDFast kära gamla AMD, American Micro Devices, har ju brottats med en del problem den senaste tiden. Det är tydligen tufft att slåss mot Intel, som härskar och söndrar med Core 2 Duo, såväl som på budgetfronten, och de meddelade för ett partre veckor sedan att de kommer att sparka en tjugondel av de anställda.Det återstår att se om TLBfelet Translation Lookaside Buffer vilket Athon XP plågades av har betytt någonting för nedskärningen och farhågorna inför den kommande kvartalsrapporten. Den trogna nyhetskällan Daily Tech har en utmärkt artikel om buggen rekommenderad läsning. Hoppas det ordnar sig för AMDarna iaf, de förtjänar lite vind i seglen. återigen den där marina militära anknytningen red. anm.Nehalemnytt Intel då Jag läser på tidigarenämnda Daily Tech om det på den här platsen tidigarebloggade Nehalem, alltså Intels nya 45nmarkitektur. Den väntas till "vintern", enligt uppgifter som Intel tillkännagav på senaste IDF Intel Developer Forum, lämpligt nog i Shanghai mtp OS.Intels Nehalemarkitektur är bara så spännande Eller vad sägs om en integrerad minneshanterare, vilken möjliggör trekanaligt minne av typen DDR31333.Men inte nog med det, här väntas även Intels nya QuickPath Interface, inte olikt ovannämnda AMDs variant vilken lyder under namnet HyperTransport.Servrigt strömsnålt från IntelEn ny LANWANserie av processorer, alltså avsedd för servrar, går under beteckningen L5400. Den bygger på Harpertownkärnan, alltså Intels läckra 45nmarkitektur. Och dessutom ska den bli ganska strömsnål, eller vad sägs om 50W vilket är ganska lågt för en CPU av det här slaget. Dessutom ska den vara en fjärdedel snabbare än den tidigare modellen, LS5300, vilken byggde på 65nm och därmed Clovertownkärnan.De nya L5400prossarna, två till antalet, är L5410 på 2,33GHz och L5420 på 2,50GHz. Till råga på allt har de snabbare busshastighet, FSB1333, och ytterligare 4MB cache, alltså totalt 12MB. Den här in3ssanta proppen, Harpertownmodellen, tickar alltså 50 snabbare än Clovertowndito samtidigt som de endast konsumerar 50W, att jämföra med tidigare 80Wmodellen.Läs även andra bloggares åsikter om Nehalem, Intel, Intel Core 2 Duo, Intel Core 2 Extreme, Intel Wolfdale, Intel Yorkfield, AMD Phenom, AMD Barcelona, AMD quadcore, AMD Athlon, CPU, Daily Tech, HarpertownTeknoIThardware RSS


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Nyligen bloggat: Fetma, en hälsorisk.

Svensk IT-blogg
Ok, det här jag läste i morse på www.metrobloggen.se var så sött att man ville hoppa av glädje. Om man nånsin ska kunna gå vidare i detta livet, måste man läsa det här helt underbar,

Borde inte föra det vidare men jag bara måste! Hör här, www.metrobloggen.se skriver:
Har nu gjort en uppgift. Jag valde att arbeta med Fetma som hälsorisk. Har ni några synpunkter på nån av uppgifterna Dela med er isf, ...


Klicka in dig på Fetma, en hälsorisk., säg vad du tycker om det ovan, snälla!

Nytt rekord: Three weeks left to UjENA Bikini Jam Sitges in Spain 2008

Svensk IT-blogg
Under alla mina yrkesverksamma år har jag aldrig stött på någon sådant här ( obs det var på www.roberthammar.se) . Man kan tro att personen i fråga "har alla tallrikarna i skåpet", men läs vidare gott folk. Det du kommer få se är fullständigt fantastisk. Så se upp du kommer att helt visst att vilja börja gråta när du ser.

Med risk för att bli en soffpotatis tipsar jag dig om gå in på Three weeks left to UjENA Bikini Jam Sitges in Spain 2008 Säg gärna vad Du tycker om det hela!

Typ såhär skriver www.roberthammar.se:
I’ve got an email from UjENA Jam Director Bob Anderson. It’s so cool, just three weeks left. It will be fantastic to be there in Sitges with the crew and load the portfolio with tons of pictures. I have allready got some requests from the models, and hopefully I will have my time table set ...


Visst bli man nyfiken i en strut!?

Hittat på nätet: Filosofi, livets cirklar, raksträckor och spiraler

Svensk IT-blogg
När jag satt i soffan hemma såg jag en grej på www.jenst.se gissa om jag höll på att trilla av stolen! Vissa saker som står där är ju helt fantastisk, och ni kommer garanterat vilja hoppa av glädje när ni ser det här. Ordspråket som säger "Bättre en fågel i handen, än 10 i skogen" vet sin plats i universum.

Måste bara tipsa om det här Filosofi, livets cirklar, raksträckor och spiraler, om du tycker som jag skriv något om nedan!

Lite av det som www.jenst.se skriver:
Livet kan delas in i cirklar, raksträckor och spiraler. Det är en filosofisk tanke som jag delar med mig av, även om det säkerligen finns flera filosofer som redan kommit fram till samma sak.


Svårt att inte ha en åsikt, eller hur?

Www.equality.nu påstår: Hur ska vi klä ut oss på jobbet

Svensk IT-blogg
Läste precis ett inlägg på www.equality.nu och det fick mig att börja gråta. Vissa åsikter som beskrivs är rent utav asbra, men jag håller inte alltid med om allt. www.equality.nu skriver mycket sanna saker.

Likväl vill jag passa på att tipsa er om Hur ska vi klä ut oss på jobbet?, berätta gärna om du håller med mig i kommentarerna nedan!

www.equality.nu skriver bland annat:
Handlar det om att bli snygg Sexig Provocerande br Nope, kära damerbr Vi ska förmedla att vi är aprofessionella inte uringat bframgångsrika inga billiga plastsmycken c trendmedvetna inga axelladdar från George Michael kollektion doss själva inga lånade flower power från dotters garderobbr Se även Så här klär sig de mäktigaste kvinnornabr


Vad tycker ni om detta?


Sånt underbar inlägg: Nadjas hus

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på aselli.se och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Vissa saker var så underbar, men kan hålla med om endel av det. aselli.se skriver massa underhållande saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Nadjas hus, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

aselli.se skriver bland annat:
br Nadja och Tanja får ett hus nära havet.br Bara att sjösätta båtarna och ge sig ut på havet.br Grattis på namnsdagenbr Andra bloggar om foto, hus, röda hus, namnsdagar, Nadja, Tanjabr


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Sanslöst underbar! Kolla: Tankar om saker och ting.

Svensk IT-blogg
Kära bloggare och andra läsare, kolla in www.metrobloggen.se innehållet där fick ialla fall mig att börja börja gråta. Mycket av det är ju SÅ underbar, men man ska inte avfärda allt på nätet. www.metrobloggen.se skriver ett och annat spännande.

Om jag får (klart jag får hihi) så vill jag tipsa er om de här Tankar om saker och ting.. Ta ändan ur vagnen och säg vad du tycker om det som står här nedan.

www.metrobloggen.se skriver på detta viset:
Jag tror inte jag tål foppatofflor. De sticker inäsan. Kanske fösvinner lukten efter ett tag Ska iaf ha de, när jag jobar tänkte jag...


Man kan ju bara hoppas på att bli svept av molnen...Tyck till om det här mina vänner!

Söt inlägg: CSN och Mecenatkortet har blivit hackade

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på www.gate303.net och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Vissa saker var så söt, men kan hålla med om endel av det. www.gate303.net skriver massa fina saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om CSN- och Mecenatkortet har blivit hackade, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

www.gate303.net skriver bland annat:
Nu har ännu ett hack genomförts, denna gång är det mot hemsidorna för CSN och Mecenatkortet. Hackarna har förmodligen kommit över uppgifter för ca 930 000 studenter, detta inkluderar lösenorden som lagrades i klartext. Här kan du läsa mer om hacket och även se de meddelanden hackarna lämnat på Mecenats hemsida...


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Nytt rekord: Ny start för fotoutbildningar online

Svensk IT-blogg
Under alla mina yrkesverksamma år har jag aldrig stött på någon sådant här ( obs det var på www.roberthammar.se) . Man kan tro att personen i fråga "har alla tallrikarna i skåpet", men läs vidare gott folk. Det du kommer få se är fullständigt asbra. Så se upp du kommer att helt visst att vilja trilla av stolen när du ser.

Med risk för att bli en soffpotatis tipsar jag dig om gå in på Ny start för fotoutbildningar online Säg gärna vad Du tycker om det hela!

Typ såhär skriver www.roberthammar.se:
Nu på onsdag är det en ny omgång för mina fotoutbildningar som går online. Fina med fotokurser som går online är att man kan studera i egen takt och är inte alls beroende av andra kursdeltagare. Är det något i kursavsnittet som man redan kan eller greppar snabbare än andra så kan man lugnt fortsätta ...


Visst bli man nyfiken i en strut!?

Sånt bäst inlägg: Gryning över Jönköping

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på michaelsageras.blogspot.com och det fick mig verkligen att hoppa av glädje. Vissa saker var så bäst, men kan hålla med om endel av det. michael sågerås skriver massa snygga saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Gryning över Jönköping, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

michael sågerås skriver bland annat:
Nuförtiden behöver man inte gå upp med tuppen för att ta bilder i gryningen. Jag tog en sväng idag på morgonen efter jag lämnat min lille pojk på dagis. Tyvärr hann jag inte få med solskivan den var verkligen som en skiva innan molnen tog överhand. Men ganska snyggt blänk i vattnet tycker jag att det blev.


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Glas och Klorid påstår: Våren

Svensk IT-blogg
Läste precis ett inlägg på glasoklorid.blogspot.com och det fick mig att hoppa av glädje. Vissa åsikter som beskrivs är rent utav asbra, men jag håller inte alltid med om allt. Glas och Klorid skriver mycket spännande saker.

Likväl vill jag passa på att tipsa er om Våren, berätta gärna om du håller med mig i kommentarerna nedan!

Glas och Klorid skriver bland annat:
Tänk att styrkan hos en spirande knopp är starkare än en mänsklig muskel. Det borde man tänka på lite oftare.


Vad tycker ni om detta?


Nytt rekord: Tackan har lammat

Svensk IT-blogg
Under alla mina yrkesverksamma år har jag aldrig stött på någon sådant här ( obs det var på chrishilli.se) . Man kan tro att personen i fråga "har alla tallrikarna i skåpet", men läs vidare gott folk. Det du kommer få se är fullständigt asbra. Så se upp du kommer att helt visst att vilja hoppa av glädje när du ser.

Med risk för att bli en soffpotatis tipsar jag dig om gå in på Tackan har lammat Säg gärna vad Du tycker om det hela!

Typ såhär skriver chrishilli.se:
Vid 15.00 tiden i dag så lammade tackan. 3 små söta bebisar fick den. Jag åkte upp till Ramshults går och plåtade och filmade de tre små liven. Tvyärr är bilderna tagna med Nokia N95 men hann inte hämta min Nikonbr Filmen är också tagen med Nokia N95 och komprimerad och filmen består av 3 ihopklippta ...


Visst bli man nyfiken i en strut!?

Sånt asbra inlägg: Nya funktioner i version 2

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på www.iphoneisverige.nu och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Vissa saker var så asbra, men kan hålla med om endel av det. www.iphoneisverige.nu skriver massa snygg saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Nya funktioner i version 2?, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

www.iphoneisverige.nu skriver bland annat:
Engadget har skärmbilder här på nya funktioner i senaste 2.0betan av iPhonemjukvaran. Trevliga saker som sökning av kontakter och mötesbokningar i iCal som kan besvaras via Mail.br


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Söt inlägg: Asus EP20 en Eee i desktopversion

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på feeds.feedburner.com och det fick mig verkligen att börja gråta. Vissa saker var så söt, men kan hålla med om endel av det. feeds.feedburner.com skriver massa snygga saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Asus EP20: en Eee i desktopversion, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

feeds.feedburner.com skriver bland annat:
br Vi kunde tidigare läsa om Asus planer på att expandera familjen Eee med bla en desktopversion av Eee PC. Samtidigt som Eee PC 900 visade Asus även EP20, något som ser ut att vara den första desktopvarianten.br EP20 kommer att ha en 1.87GHz Intel Dual core procesor, en 2.5 HDD och möjligtvis samma Linux OS som ...


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Bäst inlägg: Städa, städning och hushållsnära tjänster

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på www.tvavesta.nu och det fick mig verkligen att börja gråta. Vissa saker var så bäst, men kan hålla med om endel av det. www.tvavesta.nu skriver massa underhållande saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Städa, städning och hushållsnära tjänster, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

www.tvavesta.nu skriver bland annat:
.br Hur är det med städningen där hemma Hushållsnära tjänster var en fluga som drog igång hårt inför 2007 ny regering skattelättnader banade väg för en hel del företag som ramlade över varandra för att hjälpa dig i hemmet. Innan pratade jag om Byggaren.nu. Inom städ så hittar du ingen mindre än Renthus. Uppbyggd på samma ...


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Madonna feat. Justin Timberlake är bara söt!

Svensk IT-blogg
Hittade av en ren tillfällighet ett inlägg på aselli.se och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Endel synpunkter som står där är ju helt söt, men jag kan faktiskt se någon sanning i det! aselli.se skriver endel underbara grejer .

Vill verkligen tipsa er alla om Madonna feat. Justin Timberlake, berätta vad du tycker om det som står nedan!

aselli.se skriver bland annat:
br br br br 4 Minutes.br I den mån jag har någon idol så är det Madonna. Har alltid varit fascinerad av henne.br När jag ser videon så kom jag just på att jag är yngre än Madonna. Ja Ett år Eller något såntbr Det kan ingen tro. Inte jag själv heller.br Men hon tränar väl som en elitidrottare. Och det gör ju ...


Vad tror du om det här?

Sånt fantastisk inlägg: Fem snabba

Såg ett inlägg på aselli.se och det fick mig verkligen att börja gråta. Vissa saker var så fantastisk, men kan hålla med om endel av det. aselli.se skriver massa spännande saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Fem snabba, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

aselli.se skriver bland annat:
En ny utmaning att förgylla tisdagen med. Jag har hittat utmaningen hos Mimmi.br Fyll i fem saker under nedanstående punkter.br Du får inte skriva i sådant som alla skulle skriva under på till exempel Jag vill inte ha Sjukdomar.br Jag är blyg, granskande, otålig, engagerad, lojal, nyfiken.br Jag är inte inställsam, otrogen, snål, fördömande, stresstålig.br Jag tycker om hundar, ...


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Vad sägs? Hur man tjänar pengar på sin blogg the Rudolf way

Svensk IT-blogg
Om du hade ett äpple på huvudet, skulle det aldrig rulla av (ja du skulle inte kunna röra dig på en halvtimme) om du såg det jag såg på disruptive.nu det var verkligen så att man ville trilla av stolen när man läste. Tror aldrig jag har blivit så förfärligt överaskad av det som disruptive.nu skriver, och endel av det är så asbra.

Men dock, disruptive.nu skriver helt klart vissa underhållande grejer . Se här till exempel:
Efter gårdagens intervju här på Disruptive är det nog ingen som tvekar angående vad Peter och jag tycker om bloggar. Det slumpar sig så att jag samtidigt haft en dialog via mail och samtal med en vän som försöker tjäna lite pengar, genom att marknadsföra produkter på nätet. Jag har försökt övertyga honom om att ...


Skulle väldigt gärna vilja veta vad du tycker om det ovan! Så kommentera gärna :)

Hittat på nätet: Högt i tak

Svensk IT-blogg
När jag satt i soffan hemma såg jag en grej på www.fastighetsmaklaren.nu gissa om jag höll på att trilla av stolen! Vissa saker som står där är ju helt underbar, och ni kommer garanterat vilja börja gråta när ni ser det här. Ordspråket som säger "Bättre en fågel i handen, än 10 i skogen" vet sin plats i universum.

Måste bara tipsa om det här Högt i tak, om du tycker som jag skriv något om nedan!

Lite av det som www.fastighetsmaklaren.nu skriver:
Många husföretag erbjuder idag att du kan välja 2.40 alt 2.55 i takhöjd eller om du vill ha öppet hela vägen upp. Vilken rymd man får om du höjer takhöjden.det blir som ett helt annat hus. Det man kan göra är att höja till fullhöjd i en speciell del av huset ex tvrum eller kök. ...


Svårt att inte ha en åsikt, eller hur?

Vad tycker du om "Christian och Peter Bloggevangelister"?

Svensk IT-blogg
Jag läste en hel sjuk grej på disruptive.nu det var nästan så man hade lust att hoppa av glädje. Dom tror verkligen att dom vet något, och bara det är ju totalt bäst. Vad man är less på sådant. Men disruptive.nu skulle behöva få höra några fina synpunkter.

Tipsa er alla, med en egen åsikt, om Christian och Peter - Bloggevangelister, säg vad du tycker om det nedan, för katten!

disruptive.nu piper bland annat om:
Sedan jag började blogga har jag blivit en riktigt bloggevangelist. Man kanske till och med kan kalla mig bloggfetischist. Har nog inte tänkt på mig själv som en sådan tidigare men det framstår som rätt självklart när man ser en videointervju som Björn Falkevik gjort med ossbr Videon är ganska lång men går bra att lyssna ...


Åsikt tack?

Nyligen bloggat: Gratis framkallning

Svensk IT-blogg
Ok, det här jag läste i morse på www.kameravaskan.se var så sött att man ville hoppa av glädje. Om man nånsin ska kunna gå vidare i detta livet, måste man läsa det här helt asbra,

Borde inte föra det vidare men jag bara måste! Hör här, www.kameravaskan.se skriver:
Framkallning av digitala bilder är en marknad som många vill slå sig in på. Detta har resulterat i att flera erbjuder gratis framkallning av digitala bilder. Givetvis för att du ska upptäcka dem och fortsätta använda dem.br Detta ger dig stora möjligheter att testa vilka du trivs bäst med. Det är många faktorer som avgör. Genom ...


Klicka in dig på Gratis framkallning, säg vad du tycker om det ovan, snälla!

Vad sägs? Odlingsrapport i halvtid

Svensk IT-blogg
Om du hade ett äpple på huvudet, skulle det aldrig rulla av (ja du skulle inte kunna röra dig på en halvtimme) om du såg det jag såg på www.rkc.nu det var verkligen så att man ville trilla av stolen när man läste. Tror aldrig jag har blivit så förfärligt överaskad av det som www.rkc.nu skriver, och endel av det är så fantastisk.

Men dock, www.rkc.nu skriver helt klart vissa roliga grejer . Se här till exempel:
Katastrofalt resultat på tobaksplantorna i år. Jag tror det är tre som har grott. Om du läste ett av mina första inlägg så ondogjorde jag mig över dessa tusentals fröer som grodde och skulle planteras om. Det fick jag tillbaka nu Tre plantor Något har gått på tok men jag vet inte vad. Kanske rent ...


Skulle väldigt gärna vilja veta vad du tycker om det ovan! Så kommentera gärna :)

Nytt rekord: Jag har blivit utmanad.

Svensk IT-blogg
Under alla mina yrkesverksamma år har jag aldrig stött på någon sådant här ( obs det var på www.metrobloggen.se) . Man kan tro att personen i fråga "har alla tallrikarna i skåpet", men läs vidare gott folk. Det du kommer få se är fullständigt fantastisk. Så se upp du kommer att helt visst att vilja hoppa av glädje när du ser.

Med risk för att bli en soffpotatis tipsar jag dig om gå in på Jag har blivit utmanad. Säg gärna vad Du tycker om det hela!

Typ såhär skriver www.metrobloggen.se:
Har fått en utmaning av Emma kika gärna in på hennes blogg.Jenniien, Jennie och Mamma Tre saker som skrämmer dig Döden, ormar och g...


Visst bli man nyfiken i en strut!?

Hittat på nätet: Kalles, Abba WestTech sökmotorspammar

Svensk IT-blogg
När jag satt i soffan hemma såg jag en grej på nygards.org gissa om jag höll på att trilla av stolen! Vissa saker som står där är ju helt bäst, och ni kommer garanterat vilja börja gråta när ni ser det här. Ordspråket som säger "Bättre en fågel i handen, än 10 i skogen" vet sin plats i universum.

Måste bara tipsa om det här Kalles, Abba & WestTech sökmotorspammar, om du tycker som jag skriv något om nedan!

Lite av det som nygards.org skriver:
Idag sökte jag efter lite information om Kalles Kaviar via Google. Jag upptäckte först hur dålig webbplatsen var. Det tog hela 40 sekunder innan sidan hade laddat klart och det gick inte heller att skippa introt. Kalles.se är en seg flashsida som dessutom inte innehåller någon vettig produktinformation. Då måste man istället leta sig vidare ...


Svårt att inte ha en åsikt, eller hur?

Invited guest Joakim Eskildsen är bara asbra!

Svensk IT-blogg
Hittade av en ren tillfällighet ett inlägg på gruppof.blogspot.com och det fick mig verkligen att börja gråta. Endel synpunkter som står där är ju helt asbra, men jag kan faktiskt se någon sanning i det! F skriver endel underhållande grejer .

Vill verkligen tipsa er alla om invited guest: Joakim Eskildsen, berätta vad du tycker om det som står nedan!

F skriver bland annat:
India Baji and Kusba, SamodFinland Hannu, HelsinkiJoakim Eskildsens recent project "The Roma Journeys" was exhibited in Kulturhuset, Stockholm last summer. The journey is right now on show in Berlin, Hamburg and Iserlohn, Germany. It is an impressive collection of photographs taken between 20002006 in seven different countries. Joakim travelled with writer Cia Rinne aiming at getting an insight into the living conditions of the Roma. The project has also resulted in a book in English and German separate editions with a foreword by Gnter Grass. It includes a CD of field recordings and music recorded on the journeys. You should visit joakimeskildsen.com to find out more.Russia Leskovo IIIRussia Rosalind, KrasnodarIn an interview recently published by Consientious, Jörg Colbergs blog, Joakim explains how he selected pictures from the vast material that he had collected during six years of photographing Q Editing is one of those aspects of photography that is hardest to do. Given the sheer number of photos in the book, I cannot even imagine how many others you must have rejected. How does one go about editing such a vast projectA The way I went about working on The Roma Journeys was that of all the film I took on each journey, I would make contact sheets that I spent weeks studying. I would then mark out all pictures that were of interest, and scan them in a small resolution to make a quick finelooking file. Then I printed all of them in the size of 6x7 cm and cut them out, so I ended up with a bunch of ‘cards’. These bunches of pictures I used a lot as they look like fine prints, and I worked a lot with them, combining pictures and simply putting aside the ones which did last. I must have several thousands of these small prints.Greece Nissan, VeriaRomania The Long Plaits, TirnaveniThe following text is an orientation written by Joakim Eskildsen. After living in Finland for several years, he has now returned to his native country; Denmark."My interest for photography started when I was fourteen years old. My brother had learned to print pictures at school, and we both tried to make it work. The pictures were grey and blurred, but still, I felt that it was exceptional, and from this day on I knew that I wanted to be a photographer. I have grown up in the countryside, and nature has always been my great interest. My grandmother lived in a house that was over two hundred years old. She always told stories about her childhood in Sweden. Her garden was an adventure in itself, and there was always a lot to do chopping wood, picking apples, flowers, strawberries, digging up potatoes, cutting trees, painting the house.My grandmother got water from a well, and a telephone very late. At her house, everything was understandable. The fire gave warmth, the house gave a shelter, and the sky gave sun and rain. After school, I became an apprentice at the Royal Court’s photographer Rigmor Mydtskov in Copenhagen. Here, we made portraits of famous persons in Denmark, and I learned that photography consists of a lot of different handicrafts. I continued to make my own pictures, and started travelling in the North. When I had finished the education after four and a half years, I did not know anything else than that I had to continue working with my own photography.Hungary Winter V, HevesaranyosA turning point was Ritva Kovalainen’s exhibition in Copenhagen in February 1993. Here, for the first time, I saw Finnish photography. Apart from Ritva Kovalainen’s own pictures I saw books and portfolios by Jyrki Parantainen, Jorma Puranen, Ismo Hölttö, Pentti Sammallahti, Kristoffer Albrecht and Pekka Turunen. All this Finnish photography was overwhelming to me. In Denmark, I only knew few photographers to which I felt related, and suddenly I realized there was a whole crowd of photographers that I felt connected to. I was immediately convinced that I had to move to Finland. A few weeks later I travelled to Helsinki, went to see Ritva Kovalainen, and applied to the University of Art and Design to make the book Nordic Signs. Since then I have been living in Finland. To me, it is essential to believe; in a better world, in mankind, and in that there is a sense with it all. There are so many problems in the world nowadays poverty, illness, pollution, environmental disasters, war that it requires discipline to be an optimist.France SaintesMariesdelaMer II try to collect photographs of a world that I can believe in, which gives me hope, and moments of magic. The people I photograph are usually persons who I admire, and from which I wish to learn something. I mostly try to live with the people for longer periods of time in order to get a better understanding of everything, and to be able to photograph more peacefully. Usually, I am working closely together with writer Cia Rinne who is very gifted with languages. Without this cooperation it would be impossible for me to live and communicate with the people I photograph.Photos and text by Joakim Eskildsen invited by ulf fågelhammarBlog indexer tagsbr foto, foto, br fotografi, br photography,br fotografi, Technorati Profile


Vad tror du om det här?

Sånt underbar inlägg: Dagens bild.

Såg ett inlägg på jarnoklorid.blogspot.com och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Vissa saker var så underbar, men kan hålla med om endel av det. Glas och Klorid skriver massa sanna saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Dagens bild., skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

Glas och Klorid skriver bland annat:
Pussla ihop livet och kärleken är en rostig gammal klyscha. Men också en sanning i många fall.


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Sånt söt inlägg: Feet therapy

Såg ett inlägg på gruppof.blogspot.com och det fick mig verkligen att hoppa av glädje. Vissa saker var så söt, men kan hålla med om endel av det. F skriver massa spännande saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Feet therapy, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

F skriver bland annat:
Photo Ulla LarssonBlog indexer tagsbr foto, foto, br fotografi, br photography,br fotografi, Technorati Profile


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Söt inlägg: Söndag i källaren

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på www.nordqvist.cc och det fick mig verkligen att börja gråta. Vissa saker var så söt, men kan hålla med om endel av det. www.nordqvist.cc skriver massa spännande saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Söndag i källaren, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

www.nordqvist.cc skriver bland annat:
Bara regn hos mig, dessutom tvättdag så passade på att fota lite i källaren medans tvätten snurrade runt i maskinerna. Kanske dragit lite för mycket i photoshop spakarnabr Grannens cykel som dessutom har haft punktering ganska länge nu.br Döper den här till dörren till friheten. Tittar man riktigt noga så ser man bakhjulet på min cykel.br


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Nyligen bloggat: Vista Kulle slideshow

Svensk IT-blogg
Ok, det här jag läste i morse på michaelsageras.blogspot.com var så sött att man ville börja gråta. Om man nånsin ska kunna gå vidare i detta livet, måste man läsa det här helt asbra,

Borde inte föra det vidare men jag bara måste! Hör här, michael sågerås skriver:


Klicka in dig på Vista Kulle slideshow, säg vad du tycker om det ovan, snälla!

Blogg.loopia.se påstår: Nytt godis på våra Windowsservrar

Svensk IT-blogg
Läste precis ett inlägg på blogg.loopia.se och det fick mig att börja gråta. Vissa åsikter som beskrivs är rent utav fantastisk, men jag håller inte alltid med om allt. blogg.loopia.se skriver mycket underhållande saker.

Likväl vill jag passa på att tipsa er om Nytt godis på våra Windows-servrar, berätta gärna om du håller med mig i kommentarerna nedan!

blogg.loopia.se skriver bland annat:
I natt händer mycket smått och gott i vår Windowsmiljö. Då kommer vår driftavdelning nämligen att göra följande uppgraderingarbr ASP.NET 3.5br MySQL ConnectorNet 5.2.1br MySQL ConnectorODBC 3.51.23br AspJpeg 2.0br De stora nyheterna här är utan tvekan ASP.NET och AspJpeg.br Med ASP.NET 3.5 ingår bland annat ASP.NET AJAX direkt i systemet, liksom nya kontroller och bättre support för CSS, JavaScript och webbstandarder. ...


Vad tycker ni om detta?


Sanslöst söt! Kolla: Jag ska rulla ihop mig till en boll.

Svensk IT-blogg
Kära bloggare och andra läsare, kolla in www.metrobloggen.se innehållet där fick ialla fall mig att börja börja gråta. Mycket av det är ju SÅ söt, men man ska inte avfärda allt på nätet. www.metrobloggen.se skriver ett och annat underhållande.

Om jag får (klart jag får hihi) så vill jag tipsa er om de här Jag ska rulla ihop mig till en boll.. Ta ändan ur vagnen och säg vad du tycker om det som står här nedan.

www.metrobloggen.se skriver på detta viset:
Det sticker i min mage och rygg. Fan ta dig ÄL Muuhu. Magen står rakt ut också. Jag är inte van vid detta. Jag har bara haft ÄL 2 g...


Man kan ju bara hoppas på att bli svept av molnen...Tyck till om det här mina vänner!

Sånt fantastisk inlägg: Glad påsk

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på feeds.feedburner.com och det fick mig verkligen att börja gråta. Vissa saker var så fantastisk, men kan hålla med om endel av det. feeds.feedburner.com skriver massa underhållande saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Glad påsk, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

feeds.feedburner.com skriver bland annat:
Då var det tydligen påsk och jag passar på att önska alla läsare en glad och trevlig helg. För mig blir påsken fylld med jobb, framförallt med Namnlista.se som tagit ordentlig fart på sistone med bland annat 13 000 namnunderskrifter för en namninsamling gällandes Bilddagbokens nya design. Mer om detta i en kommande bloggpost, senare ...


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Vad tycker du om "Klarar min dator SVT HD"?

Svensk IT-blogg
Jag läste en hel sjuk grej på tyve.se det var nästan så man hade lust att hoppa av glädje. Dom tror verkligen att dom vet något, och bara det är ju totalt bäst. Vad man är less på sådant. Men tyve.se skulle behöva få höra några spännande synpunkter.

Tipsa er alla, med en egen åsikt, om Klarar min dator SVT HD?, säg vad du tycker om det nedan, för katten!

tyve.se piper bland annat om:
Här kommer två klipp från HDTV sändningar i Sverige. Det ena från SVT HD slingan i Comhems nät och det andra från TV4 HD under fotbollsVM. Det är 720p men mycket mer krävande än en .mkv från nån omkodad högupplöst film. Högerklicka och välj att spara länken om webbläsare försöker spela upp direkt.br SVT HD h.264 ...br SHARETHIS.addEntrybr title "Klarar min dator SVT HD",br url "httptyve.seblog2008klararmindatorsvthd"br ;br


Åsikt tack?

Nytt rekord: Lördag kväll och Bolibompa på TV

Svensk IT-blogg
Under alla mina yrkesverksamma år har jag aldrig stött på någon sådant här ( obs det var på www.roberthammar.se) . Man kan tro att personen i fråga "har alla tallrikarna i skåpet", men läs vidare gott folk. Det du kommer få se är fullständigt fantastisk. Så se upp du kommer att helt visst att vilja trilla av stolen när du ser.

Med risk för att bli en soffpotatis tipsar jag dig om gå in på Lördag kväll och Bolibompa på TV Säg gärna vad Du tycker om det hela!

Typ såhär skriver www.roberthammar.se:
Lördag kväll och bolibompa på TV, vilket kombination, en höjdare, eller. Bilden är tagen med Lensbaby 3G Canon Speedlite 580EX II. Jag fick riktat ljus med hjälp utav en petflaska. Det är en 0,5 liters petflaska så botten av flaskan är för liten för blixthuvudet, så jag gjorde en öppning i sidan av flaskan ...


Visst bli man nyfiken i en strut!?

Bäst inlägg: Nej, tack och god natt

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på www.metrobloggen.se och det fick mig verkligen att hoppa av glädje. Vissa saker var så bäst, men kan hålla med om endel av det. www.metrobloggen.se skriver massa sanna saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Nej, tack och god natt!, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

www.metrobloggen.se skriver bland annat:
Usch, trist. Mycket trist. Nu ska jag gå och lägga mig brevid mina pluttar Är trött och ska ju upp imorgon också. Ni får sova...


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Vad sägs? re Shellscript som går fel och webbhotellhumor

Svensk IT-blogg
Om du hade ett äpple på huvudet, skulle det aldrig rulla av (ja du skulle inte kunna röra dig på en halvtimme) om du såg det jag såg på community.datormagazin.se det var verkligen så att man ville hoppa av glädje när man läste. Tror aldrig jag har blivit så förfärligt överaskad av det som community.datormagazin.se skriver, och endel av det är så söt.

Men dock, community.datormagazin.se skriver helt klart vissa underbara grejer . Se här till exempel:
Alltså, jag fattar inte de hela. Tell me. Va är det som är roligtbr


Skulle väldigt gärna vilja veta vad du tycker om det ovan! Så kommentera gärna :)

Nej och kanelknäcke. är bara asbra!

Svensk IT-blogg
Hittade av en ren tillfällighet ett inlägg på www.metrobloggen.se och det fick mig verkligen att börja gråta. Endel synpunkter som står där är ju helt asbra, men jag kan faktiskt se någon sanning i det! www.metrobloggen.se skriver endel underbara grejer .

Vill verkligen tipsa er alla om Nej och kanelknäcke., berätta vad du tycker om det som står nedan!

www.metrobloggen.se skriver bland annat:
Vilgoth har kärt sig säga nej. Han säger det hela tiden, och de hade han gjort idag på dagis också, nej nej nej hela tiden Haha, s...


Vad tror du om det här?

Hittat på nätet: Jag förstår inte.

Svensk IT-blogg
När jag satt i soffan hemma såg jag en grej på www.metrobloggen.se gissa om jag höll på att trilla av stolen! Vissa saker som står där är ju helt asbra, och ni kommer garanterat vilja hoppa av glädje när ni ser det här. Ordspråket som säger "Bättre en fågel i handen, än 10 i skogen" vet sin plats i universum.

Måste bara tipsa om det här Jag förstår inte., om du tycker som jag skriv något om nedan!

Lite av det som www.metrobloggen.se skriver:
Vad är det som är så speciellt med Silverfisken, egentligen Idag råkade jag klicka mig in på hans blogg iom att han låg par...


Svårt att inte ha en åsikt, eller hur?

Trasiga bloggar suger är bara underbar!

Svensk IT-blogg
Hittade av en ren tillfällighet ett inlägg på aselli.se och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Endel synpunkter som står där är ju helt underbar, men jag kan faktiskt se någon sanning i det! aselli.se skriver endel spännande grejer .

Vill verkligen tipsa er alla om Trasiga bloggar suger, berätta vad du tycker om det som står nedan!

aselli.se skriver bland annat:
Min blogg har varit trasig.br Jag ber om ursäkt för det.br Nu är den lagad. Hoppas jag.br


Vad tror du om det här?

Sanslöst asbra! Kolla: Sol och bad på östkusten

Svensk IT-blogg
Kära bloggare och andra läsare, kolla in lilja.nu innehållet där fick ialla fall mig att börja börja gråta. Mycket av det är ju SÅ asbra, men man ska inte avfärda allt på nätet. lilja.nu skriver ett och annat underhållande.

Om jag får (klart jag får hihi) så vill jag tipsa er om de här Sol och bad på östkusten. Ta ändan ur vagnen och säg vad du tycker om det som står här nedan.

lilja.nu skriver på detta viset:
Ledsen att det dröjt ett tag mellan inläggen, men vi är nu 6 personer i sällskapet och tiden framför dator allt kortare.br Efter en toppenkväll i Hunter Valley och vinprovning dagen därpå begav vi oss upp längs kusten för massor av sol och bad. Vi började med ett stopp i Forster där vi bodde i en ...


Man kan ju bara hoppas på att bli svept av molnen...Tyck till om det här mina vänner!

måndag 7 april 2008

Nytt rekord: Billigare datorer Yeah, we like it

Den här sammanfattningen är inte tillgänglig. Klicka här för att visa inlägget.

Vad sägs? Påspyntat.

Svensk IT-blogg
Om du hade ett äpple på huvudet, skulle det aldrig rulla av (ja du skulle inte kunna röra dig på en halvtimme) om du såg det jag såg på www.metrobloggen.se det var verkligen så att man ville trilla av stolen när man läste. Tror aldrig jag har blivit så förfärligt överaskad av det som www.metrobloggen.se skriver, och endel av det är så bäst.

Men dock, www.metrobloggen.se skriver helt klart vissa underbara grejer . Se här till exempel:
Nu har vi varit och handlat lite. Köpte lite påskris, fjädrar, påsklilja och ljus så nu har vi påskpyntat lite Vilgoth auml...


Skulle väldigt gärna vilja veta vad du tycker om det ovan! Så kommentera gärna :)

Vad tycker du om "IMORGON"?

Svensk IT-blogg
Jag läste en hel sjuk grej på linneanilsson.blogspot.com det var nästan så man hade lust att hoppa av glädje. Dom tror verkligen att dom vet något, och bara det är ju totalt bäst. Vad man är less på sådant. Men Linnéa skulle behöva få höra några snygga synpunkter.

Tipsa er alla, med en egen åsikt, om IMORGON!!, säg vad du tycker om det nedan, för katten!

Linnéa piper bland annat om:
Imorgon. Imorgon. AaaahDå händer det jag fasat så mycket för de senaste veckorna. Jag har till och med drömt mardrömmar. Imorgon händer det. Kursprov i svenska AOkej, jag överdrev, så farligt är det inte. Vi ska bara skriva en uppsats. Men det är faktiskt sant att jag har drömt mardrömmar om det, två gånger.Det värsta av allt är ju att vi måste börja 1 timme tidigare än vi skulle gjort vanligtvis. Första måndagen efter lovet, och vi får inte våran sovmorgon. Tack för det. Tack så jättemycket.Men vi missar bilden, wiiie


Åsikt tack?

Sanslöst asbra! Kolla: Det hugger.

Svensk IT-blogg
Kära bloggare och andra läsare, kolla in www.metrobloggen.se innehållet där fick ialla fall mig att börja hoppa av glädje. Mycket av det är ju SÅ asbra, men man ska inte avfärda allt på nätet. www.metrobloggen.se skriver ett och annat sanna.

Om jag får (klart jag får hihi) så vill jag tipsa er om de här Det hugger.. Ta ändan ur vagnen och säg vad du tycker om det som står här nedan.

www.metrobloggen.se skriver på detta viset:
Sen Vilgoth föddes så har min mage levt sitt eget liv lite. Den svarar inte på träningen som innan. Skinnet var ju rätt utspänt...


Man kan ju bara hoppas på att bli svept av molnen...Tyck till om det här mina vänner!

Sånt söt inlägg: underneath.

Såg ett inlägg på gruppof.blogspot.com och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Vissa saker var så söt, men kan hålla med om endel av det. F skriver massa snygga saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om un-derneath., skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

F skriver bland annat:
Blog indexer tagsbr foto, foto, br fotografi, br photography,br fotografi, Technorati Profile


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Sånt bäst inlägg: Esters hus

Såg ett inlägg på aselli.se och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Vissa saker var så bäst, men kan hålla med om endel av det. aselli.se skriver massa fina saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Esters hus, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

aselli.se skriver bland annat:
br Grattis Esterbr Andra bloggar om hus, röda hus, namnsdagar, Esterbr


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Underbar inlägg: Elmeta får en företagsblogg

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på feeds.feedburner.com och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Vissa saker var så underbar, men kan hålla med om endel av det. feeds.feedburner.com skriver massa underbara saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Elmeta får en företagsblogg, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

feeds.feedburner.com skriver bland annat:
Då var det premiär för en företagsblogg till mitt företag Elmeta. Det ska bli kul att blogga om vad som händer i företaget samtidigt som en blogg är attraktiv för både besökare och sökmotorer. Vad gäller sökmotorer så håller jag för tillfället på med att optimera företagssiten att ranka bra på sökordfraser som webbyrå i ...


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Krukmakare är bara bäst!

Svensk IT-blogg
Hittade av en ren tillfällighet ett inlägg på www.rkc.nu och det fick mig verkligen att börja gråta. Endel synpunkter som står där är ju helt bäst, men jag kan faktiskt se någon sanning i det! www.rkc.nu skriver endel spännande grejer .

Vill verkligen tipsa er alla om Krukmakare, berätta vad du tycker om det som står nedan!

www.rkc.nu skriver bland annat:
Påskhelgen är över och förutom att jag inledde med feber och rinnande näsa var det trevligt att vara ledig. Jag har börjat plantera om tomaterna och roligt nog var de KRAVfröerna som har tagit sig bäst i år. De har fått flytta egentillverkade krukor av papper eftersom jag inte kommit ihåg att samla mjölkpaket till ...


Vad tror du om det här?

Www.metrobloggen.se påstår: Lalalala..

Svensk IT-blogg
Läste precis ett inlägg på www.metrobloggen.se och det fick mig att trilla av stolen. Vissa åsikter som beskrivs är rent utav asbra, men jag håller inte alltid med om allt. www.metrobloggen.se skriver mycket underhållande saker.

Likväl vill jag passa på att tipsa er om Lalalala.., berätta gärna om du håller med mig i kommentarerna nedan!

www.metrobloggen.se skriver bland annat:
La in receptet på den köttfärspajen jag gör. Jag hade däremot inte i krossade tomater, hade i lite chilisås istället bara...


Vad tycker ni om detta?


Nytt rekord: Mediaanalys och deras information

Svensk IT-blogg
Under alla mina yrkesverksamma år har jag aldrig stött på någon sådant här ( obs det var på www.gate303.net) . Man kan tro att personen i fråga "har alla tallrikarna i skåpet", men läs vidare gott folk. Det du kommer få se är fullständigt bäst. Så se upp du kommer att helt visst att vilja trilla av stolen när du ser.

Med risk för att bli en soffpotatis tipsar jag dig om gå in på Mediaanalys och deras information Säg gärna vad Du tycker om det hela!

Typ såhär skriver www.gate303.net:
Mediaanalys verkar sprida falsk information i sina utskick. Det rör sig bland annat om bitar kring deras arbete med Sony BMG och Folkia. Det verkar som att Mediaanalys hävdar att vissa företag är kunder hos dem trots att samarbetet redan avslutats. Jag har fått tillgång till två av de utskick Mediaanalys använder sig av där detta syns tydligt...


Visst bli man nyfiken i en strut!?

Vad tycker du om "Fet mjölk och smör till barn"?

Svensk IT-blogg
Jag läste en hel sjuk grej på nygards.org det var nästan så man hade lust att hoppa av glädje. Dom tror verkligen att dom vet något, och bara det är ju totalt fantastisk. Vad man är less på sådant. Men nygards.org skulle behöva få höra några fina synpunkter.

Tipsa er alla, med en egen åsikt, om Fet mjölk och smör till barn, säg vad du tycker om det nedan, för katten!

nygards.org piper bland annat om:
Jag såg en undersökning på Aftonbladet där över 41.000 personer hade röstat. Resultatet visar att det är många svenskar som inte litar på Livsmedelsverkets råd.br Källa Aftonbladetbr


Åsikt tack?

Sånt asbra inlägg: trötta torsdag

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på www.rockon.nu och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Vissa saker var så asbra, men kan hålla med om endel av det. www.rockon.nu skriver massa snygga saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om trötta torsdag, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

www.rockon.nu skriver bland annat:
Idag var jag trött som en bäver när jag vaknade men det gick fort över då det var full fart på jobbetbr Vi ska ut och ha lite kul på fredag vilket blir kul Man kan faktiskt se slottet från stanbr Men att käka på restaurang och bo på hotell br


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Nyligen bloggat: Vad bör man tänka på när man gör en hemsida

Svensk IT-blogg
Ok, det här jag läste i morse på www.gate303.net var så sött att man ville börja gråta. Om man nånsin ska kunna gå vidare i detta livet, måste man läsa det här helt asbra,

Borde inte föra det vidare men jag bara måste! Hör här, www.gate303.net skriver:
I dagsläget finns många verktyg som gör det lätt för gemene man att utveckla hemsidor. Det finns däremot vissa bitar man bör tänka på när man gör en hemsida, allt ifrån upplägg till hur man presenterar innehållet och vilka verktyg man väljer. Med denna artikel hoppas jag kunna komma med några goda råd och lite egna erfarenheter...


Klicka in dig på Vad bör man tänka på när man gör en hemsida?, säg vad du tycker om det ovan, snälla!

Nytt rekord: Munkaskog

Svensk IT-blogg
Under alla mina yrkesverksamma år har jag aldrig stött på någon sådant här ( obs det var på michaelsageras.blogspot.com) . Man kan tro att personen i fråga "har alla tallrikarna i skåpet", men läs vidare gott folk. Det du kommer få se är fullständigt asbra. Så se upp du kommer att helt visst att vilja börja gråta när du ser.

Med risk för att bli en soffpotatis tipsar jag dig om gå in på Munkaskog Säg gärna vad Du tycker om det hela!

Typ såhär skriver michael sågerås:
Igår hittade jag ett sådant där ställe som man själv önskar att man kunde ha. Gamla fina trähus, ytterst nära vattnet Vättern och en skön avkopplande miljö. Munkaskog heter platsen Habo och ett av husen inhyser en inredningsbutik med mycket fina saker. En hel del var också egentillverkat vad jag förstod. Hursomhelst, kameran var med och det blev lite fina bilder som jag visar här framöver.


Visst bli man nyfiken i en strut!?

Vad sägs? Ekologiska kläder

Svensk IT-blogg
Om du hade ett äpple på huvudet, skulle det aldrig rulla av (ja du skulle inte kunna röra dig på en halvtimme) om du såg det jag såg på www.tvavesta.nu det var verkligen så att man ville börja gråta när man läste. Tror aldrig jag har blivit så förfärligt överaskad av det som www.tvavesta.nu skriver, och endel av det är så fantastisk.

Men dock, www.tvavesta.nu skriver helt klart vissa snygg grejer . Se här till exempel:
Ekologiska kläder är underbart. Ekologgskaa kläder är något underbart. Det är bra utifrån naturen. Ekologiskt tänkande kan bör var som helst. Mn rekommendation är att vi börjar mkläderna.. Ekologska kläder är något att täka på.br


Skulle väldigt gärna vilja veta vad du tycker om det ovan! Så kommentera gärna :)

Www.metrobloggen.se påstår: Kvällsmacka.

Svensk IT-blogg
Läste precis ett inlägg på www.metrobloggen.se och det fick mig att trilla av stolen. Vissa åsikter som beskrivs är rent utav fantastisk, men jag håller inte alltid med om allt. www.metrobloggen.se skriver mycket underbara saker.

Likväl vill jag passa på att tipsa er om Kvällsmacka., berätta gärna om du håller med mig i kommentarerna nedan!

www.metrobloggen.se skriver bland annat:
Ska ta mig lite kvällsfika snart. Håller just nu på och lägger Vilgoth. Han har kommit upp 1 gång redan. Får se hur mån...


Vad tycker ni om detta?


Vad tycker du om "Ett av mina barns kusiner."?

Den här sammanfattningen är inte tillgänglig. Klicka här för att visa inlägget.

Sånt underbar inlägg: fredag

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på www.rockon.nu och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Vissa saker var så underbar, men kan hålla med om endel av det. www.rockon.nu skriver massa underhållande saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om fredag!, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

www.rockon.nu skriver bland annat:
Att käka nere vid vattnet är alltid lika skönt, god mat och trevligt sällskap kan vara en rolig upplevelsebr Öland är en vacker plats med en mysig restaurang där man kan njuta och mysa med sitt sällskapbr


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Nyligen bloggat: Sol och iskalla vindar

Svensk IT-blogg
Ok, det här jag läste i morse på michaelsageras.blogspot.com var så sött att man ville hoppa av glädje. Om man nånsin ska kunna gå vidare i detta livet, måste man läsa det här helt fantastisk,

Borde inte föra det vidare men jag bara måste! Hör här, michael sågerås skriver:
Det måste vara något nytt väderfenomen som visade sig idag. Det var en stor, rund och gul sak på himlen. Kan det vara SOLEN. JA, det visade sig att det var det. Ut fort som ögat med kameran jag hade tid till detta idag som tur var. Jag tog en sväng mot stan och stannade vid kanotklubben i Jönköping. Det var inte bara sol, det blåste också och sen fanns det isformationer kvar sen natten. Det blev rätt häftiga bilder, om jag får säga det själv. Bilderna har jag sedan behandlat efter en del av 7stegs metoden, Scott Kelbys nya bok.


Klicka in dig på Sol och iskalla vindar, säg vad du tycker om det ovan, snälla!

Www.metrobloggen.se påstår: God morgon mina vänner

Svensk IT-blogg
Läste precis ett inlägg på www.metrobloggen.se och det fick mig att börja gråta. Vissa åsikter som beskrivs är rent utav fantastisk, men jag håller inte alltid med om allt. www.metrobloggen.se skriver mycket sanna saker.

Likväl vill jag passa på att tipsa er om God morgon mina vänner!, berätta gärna om du håller med mig i kommentarerna nedan!

www.metrobloggen.se skriver bland annat:
Är det inte en strålande vacker dag Eller eh.. Dimman ligger tjock där ute, man ser inget. Hmm, men lite mysigt ändå, när man ...


Vad tycker ni om detta?


Vad sägs? Vit tisdag

Svensk IT-blogg
Om du hade ett äpple på huvudet, skulle det aldrig rulla av (ja du skulle inte kunna röra dig på en halvtimme) om du såg det jag såg på exponerat.blogspot.com det var verkligen så att man ville börja gråta när man läste. Tror aldrig jag har blivit så förfärligt överaskad av det som Helena/Bildbloggerian skriver, och endel av det är så bäst.

Men dock, Helena/Bildbloggerian skriver helt klart vissa snygga grejer . Se här till exempel:
Tankebubblors Färgvecka fortsätter med tisdagens färg som är VIT.Och det här är min bild av en vit lotusblomma. Klicka på den för att ta en närmare tittMåndag blå. Tisdag vit. Onsdag grön. Torsdag rosa. Fredag svart. Lördag gul.Andra bloggar om temavecka, foto, bildblogg, vit, blommor


Skulle väldigt gärna vilja veta vad du tycker om det ovan! Så kommentera gärna :)

Sanslöst asbra! Kolla: Vårstädning.

Svensk IT-blogg
Kära bloggare och andra läsare, kolla in www.metrobloggen.se innehållet där fick ialla fall mig att börja börja gråta. Mycket av det är ju SÅ asbra, men man ska inte avfärda allt på nätet. www.metrobloggen.se skriver ett och annat snygg.

Om jag får (klart jag får hihi) så vill jag tipsa er om de här Vårstädning.. Ta ändan ur vagnen och säg vad du tycker om det som står här nedan.

www.metrobloggen.se skriver på detta viset:
Jag fick lite inspiration när jag läste i den här bloggen. Jag skrev också listor på vad som ska göras på vårstaum...


Man kan ju bara hoppas på att bli svept av molnen...Tyck till om det här mina vänner!

Fantastisk inlägg: Min frukost på måndag

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på aselli.se och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Vissa saker var så fantastisk, men kan hålla med om endel av det. aselli.se skriver massa fina saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Min frukost på måndag, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

aselli.se skriver bland annat:
Nu ska jag göra något som Teolinda skrev om här i kommentarerna.br Det är visst ett förbjudet ämne. Nja, nästan. br Jag ska berätta vad jag ska äta till frukost.br Det blir en tallrik jordgubbsyoghurt och Kellogs Kspecial med red berries.br Och inget mer.br En riktig sockerbomb som säkert också är förbjudet att äta. Åtminstone enligt vissa kostgurus. ...


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Sånt asbra inlägg: Valpfödsel

Såg ett inlägg på chrishilli.se och det fick mig verkligen att börja gråta. Vissa saker var så asbra, men kan hålla med om endel av det. chrishilli.se skriver massa sanna saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Valpfödsel, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

chrishilli.se skriver bland annat:
Igår var jag med när Dixy labbetik födde 6 små svarta saker. Den sista av valparna förlöste jag br Några bilder härbr Chris Hillibr Chris Hillibr Fler bilder finns på Dinerooskennelbr och påbr Bloggen på Dinerooskennelbr


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Nytt rekord: Tjuvagömman

Svensk IT-blogg
Under alla mina yrkesverksamma år har jag aldrig stött på någon sådant här ( obs det var på michaelsageras.blogspot.com) . Man kan tro att personen i fråga "har alla tallrikarna i skåpet", men läs vidare gott folk. Det du kommer få se är fullständigt bäst. Så se upp du kommer att helt visst att vilja börja gråta när du ser.

Med risk för att bli en soffpotatis tipsar jag dig om gå in på Tjuvagömman Säg gärna vad Du tycker om det hela!

Typ såhär skriver michael sågerås:
I julas var jag ute och joggade och sprang på denna plats vid vättern. Den kallas för "tjuvagömman" och det kan man nästan förstå när man är på platsen. Jag kan tänka mig att man gömde undan tjuvgods en gång i tiden här. Jag såg dem inte men jag hörde att vattnet kluckade på ett speciellt sätt, ungefär som om något var ihåligt. En eller flera små grottor. Nu vet jag inte om det är så för det kan man bara se om man kommer sjövägen och det gjorde inte jag. En häftig plats är det hur som helst. Hit ska jag återvända en morgon och fånga soluppgången över vättern.


Visst bli man nyfiken i en strut!?

Nytt rekord: Jag hatar min mage.

Svensk IT-blogg
Under alla mina yrkesverksamma år har jag aldrig stött på någon sådant här ( obs det var på www.metrobloggen.se) . Man kan tro att personen i fråga "har alla tallrikarna i skåpet", men läs vidare gott folk. Det du kommer få se är fullständigt fantastisk. Så se upp du kommer att helt visst att vilja trilla av stolen när du ser.

Med risk för att bli en soffpotatis tipsar jag dig om gå in på Jag hatar min mage. Säg gärna vad Du tycker om det hela!

Typ såhär skriver www.metrobloggen.se:
Ja, jag gör faktiskt det. Det är gräslig. Efter jag fick Vigltoh så har den börjat leva sitt egna liv. Jag fick som sagt små br...


Visst bli man nyfiken i en strut!?

Nytt rekord: Den långa vägen till Mediaportal 2

Svensk IT-blogg
Under alla mina yrkesverksamma år har jag aldrig stött på någon sådant här ( obs det var på tyve.se) . Man kan tro att personen i fråga "har alla tallrikarna i skåpet", men läs vidare gott folk. Det du kommer få se är fullständigt underbar. Så se upp du kommer att helt visst att vilja börja gråta när du ser.

Med risk för att bli en soffpotatis tipsar jag dig om gå in på Den långa vägen till Mediaportal 2 Säg gärna vad Du tycker om det hela!

Typ såhär skriver tyve.se:
Det finns en technical preview av Mediaportal 2 ute och efter en lång historia så testade jag den häromdagen. Det hela börja med att jag ville styra min receiver från HTPCn. Det gjorde att jag insåg att det kanske var bättre med ett simpelt PC surroundsystem till TVn och att använda mina dyra högtalare och ...br SHARETHIS.addEntrybr title "Den långa vägen till Mediaportal 2",br url "httptyve.seblog2008denlangavagentillmediaportal2"br ;br


Visst bli man nyfiken i en strut!?

Cant be saved är bara asbra!

Svensk IT-blogg
Hittade av en ren tillfällighet ett inlägg på linneanilsson.blogspot.com och det fick mig verkligen att hoppa av glädje. Endel synpunkter som står där är ju helt asbra, men jag kan faktiskt se någon sanning i det! Linnéa skriver endel underbara grejer .

Vill verkligen tipsa er alla om Can´t be saved, berätta vad du tycker om det som står nedan!

Linnéa skriver bland annat:
Senses Fail Cant be savedJag gillar den här låten Vill ha den på min mp3mobil, men får nöja mig med att lyssna på den på datorn någon gång ibland. Buhu.Jag hade tänkt gå en promenad nu jag har nog blivit lite promenadberoende eller nåt, men så kom pappa hem och sa att jag skulle ut och övningsköra. Suck. Får väl gå senare då.


Vad tror du om det här?

Sånt fantastisk inlägg: Hallongrottor

Såg ett inlägg på linneanilsson.blogspot.com och det fick mig verkligen att börja gråta. Vissa saker var så fantastisk, men kan hålla med om endel av det. Linnéa skriver massa sanna saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Hallongrottor, skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

Linnéa skriver bland annat:
Nu har jag bakat hallongrottor, det var superlätt verkligen. Goda blev de också. Jag måste definitivt baka sådana någon gång igen. Fast i receptet stod det att det skulle bli ca 60 st, men det blev bara 30 xD Tur då att jag inte gjorde en halv sats, som jag funderade på att göra.Var nere på stan med Sara förut. Igen. Jag tror att jag har varit där 3 ggr bara den här veckan nu. Man börjar ju tröttna, speciellt eftersom det inte finns särskilt många roliga affärer.


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Frieri på Twitter är bara fantastisk!

Svensk IT-blogg
Hittade av en ren tillfällighet ett inlägg på feeds.feedburner.com och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Endel synpunkter som står där är ju helt fantastisk, men jag kan faktiskt se någon sanning i det! feeds.feedburner.com skriver endel fina grejer .

Vill verkligen tipsa er alla om Frieri på Twitter, berätta vad du tycker om det som står nedan!

feeds.feedburner.com skriver bland annat:
httptwitter.commaxkieslerstatuses774352312


Vad tror du om det här?

Sånt asbra inlägg: Mata änder.

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på www.metrobloggen.se och det fick mig verkligen att börja gråta. Vissa saker var så asbra, men kan hålla med om endel av det. www.metrobloggen.se skriver massa underbara saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Mata änder., skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

www.metrobloggen.se skriver bland annat:
Nu har jag diskat, vikt kläder, städat lite i sovrummet, lagat mat, ätit och kollat på One Tree Hill. Nu ska jag och Lillskrutten ut och m...


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Sånt asbra inlägg: Brr brr.

Svensk IT-blogg
Såg ett inlägg på www.metrobloggen.se och det fick mig verkligen att hoppa av glädje. Vissa saker var så asbra, men kan hålla med om endel av det. www.metrobloggen.se skriver massa snygga saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Brr brr., skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

www.metrobloggen.se skriver bland annat:
Har ju ont idag så jag unnade mig lite jordgubbsglass med lakritsås på. Mumsigt. Jag gillar inte glass så värst mycket, men lakrit...


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

NU är bara söt!

Svensk IT-blogg
Hittade av en ren tillfällighet ett inlägg på www.metrobloggen.se och det fick mig verkligen att hoppa av glädje. Endel synpunkter som står där är ju helt söt, men jag kan faktiskt se någon sanning i det! www.metrobloggen.se skriver endel sanna grejer .

Vill verkligen tipsa er alla om NU!, berätta vad du tycker om det som står nedan!

www.metrobloggen.se skriver bland annat:
Nu ska jag ta itu och kolla in mina kommentarer från idag och igår, sen ska ag väl se om jag ska svara på dem också


Vad tror du om det här?

Nytt rekord: I tunnelbanan

Svensk IT-blogg
Under alla mina yrkesverksamma år har jag aldrig stött på någon sådant här ( obs det var på jarnoklorid.blogspot.com) . Man kan tro att personen i fråga "har alla tallrikarna i skåpet", men läs vidare gott folk. Det du kommer få se är fullständigt underbar. Så se upp du kommer att helt visst att vilja börja gråta när du ser.

Med risk för att bli en soffpotatis tipsar jag dig om gå in på I tunnelbanan Säg gärna vad Du tycker om det hela!

Typ såhär skriver Glas och Klorid:
Öde morgon i tunnelbanan där många fötter har trampat och värmt sig eller bara stått och väntat med en stunds eftertanke inför dagens arbete.


Visst bli man nyfiken i en strut!?

Vad tycker du om "Amy Diamond intervju på globen. Nu börjar kvällens jobb här"?

Svensk IT-blogg
Jag läste en hel sjuk grej på ellasweb.blogg.se det var nästan så man hade lust att börja gråta. Dom tror verkligen att dom vet något, och bara det är ju totalt bäst. Vad man är less på sådant. Men ellasweb.blogg.se skulle behöva få höra några underbara synpunkter.

Tipsa er alla, med en egen åsikt, om Amy Diamond intervju på globen. Nu börjar kvällens jobb här!, säg vad du tycker om det nedan, för katten!

ellasweb.blogg.se piper bland annat om:
Amy Diamond intervju på globen. Nu börjar kvällens jobb här


Åsikt tack?

UjENA Bikini Jam Sitges Barcelona 2008 är bara underbar!

Svensk IT-blogg
Hittade av en ren tillfällighet ett inlägg på www.roberthammar.se och det fick mig verkligen att trilla av stolen. Endel synpunkter som står där är ju helt underbar, men jag kan faktiskt se någon sanning i det! www.roberthammar.se skriver endel roliga grejer .

Vill verkligen tipsa er alla om UjENA Bikini Jam - Sitges Barcelona 2008, berätta vad du tycker om det som står nedan!

www.roberthammar.se skriver bland annat:
Bengt på Bild och Foto har en artikel dels om UjENA Bikini Jam i Sitges Barcelona och om hur man kan prova på interaktiv modellfotografering på internet. Jag tittar på datumet och ser att det är 3 april idag, och exakt om en månad så åker jag iväg till Sitges i Spanien för att möta ...


Vad tror du om det här?

Sanslöst underbar! Kolla: Tuttar, tuttar, tuttar överallt

Svensk IT-blogg
Kära bloggare och andra läsare, kolla in www.metrobloggen.se innehållet där fick ialla fall mig att börja börja gråta. Mycket av det är ju SÅ underbar, men man ska inte avfärda allt på nätet. www.metrobloggen.se skriver ett och annat underbara.

Om jag får (klart jag får hihi) så vill jag tipsa er om de här Tuttar, tuttar, tuttar överallt!. Ta ändan ur vagnen och säg vad du tycker om det som står här nedan.

www.metrobloggen.se skriver på detta viset:
Såg, eller ja, snarare lyssnade på Insider. Hörde att det var nått med att femenisterna ville att man skulle få bada topless. Sja...


Man kan ju bara hoppas på att bli svept av molnen...Tyck till om det här mina vänner!

Www.rockon.nu påstår: Nu vänder vi.. musik blir mat, hotell och konferens

Svensk IT-blogg
Läste precis ett inlägg på www.rockon.nu och det fick mig att trilla av stolen. Vissa åsikter som beskrivs är rent utav fantastisk, men jag håller inte alltid med om allt. www.rockon.nu skriver mycket sanna saker.

Likväl vill jag passa på att tipsa er om Nu vänder vi.. musik blir mat, hotell och konferens!, berätta gärna om du håller med mig i kommentarerna nedan!

www.rockon.nu skriver bland annat:
Då musik ofta är ett inslag som förekommer när man äter, bor på hotell eller åker på konferens känns det helt naturligt att göra detta byte. Att gå på konsert eller bli bjuden på romantisk middag för två brukar ofta inkludera att man bor på hotell, eller hur br Jaja, vad kommer mina inlägg handla om ...


Vad tycker ni om detta?


Nytt rekord: Slapp dag.

Svensk IT-blogg
Under alla mina yrkesverksamma år har jag aldrig stött på någon sådant här ( obs det var på www.metrobloggen.se) . Man kan tro att personen i fråga "har alla tallrikarna i skåpet", men läs vidare gott folk. Det du kommer få se är fullständigt bäst. Så se upp du kommer att helt visst att vilja börja gråta när du ser.

Med risk för att bli en soffpotatis tipsar jag dig om gå in på Slapp dag. Säg gärna vad Du tycker om det hela!

Typ såhär skriver www.metrobloggen.se:
Jepp, det har det varit. Kom hem, åt kollade på film ch somnade en sväng, handlade, åt och kollade på film.. Seeg och tro...


Visst bli man nyfiken i en strut!?

Www.metrobloggen.se påstår: Nu är jag tillbaka

Svensk IT-blogg
Läste precis ett inlägg på www.metrobloggen.se och det fick mig att hoppa av glädje. Vissa åsikter som beskrivs är rent utav asbra, men jag håller inte alltid med om allt. www.metrobloggen.se skriver mycket sanna saker.

Likväl vill jag passa på att tipsa er om Nu är jag tillbaka!, berätta gärna om du håller med mig i kommentarerna nedan!

www.metrobloggen.se skriver bland annat:
Hejsan hejsan Ja, jag har då tillbringat en helh i Örebro. Vi åkte i fredags och kom hem igår Vägen dit gick bra, vi åkte v...


Vad tycker ni om detta?