lördag 20 september 2008

Sånt intressant inlägg: Apples marknadsandel upp 60 procent på ett år

Såg ett inlägg på www.idg.se och det fick mig verkligen att slå sönder porslin. Vissa saker var så intressant, men kan hålla med om endel av det. www.idg.se skriver massa snygga saker.

Trots det vill jag passa på att tipsa er om Apples marknadsandel upp 60 procent på ett år , skriv gärna och berätta om ni håller med mig i kommentarerna här nedan!

www.idg.se skriver bland annat:
br Macbookförsäljningen i USA fortsätter att gå över förväntan. Nya siffror från DisplaySearch visar att Apples andel av marknaden för bärbara datorer skjutit i höjden.br br br


Visst kan man kan man tänka och tycka i evighet om detta?

Här är lite mer saker jag hittat

feeds.idg.se: "I’m a PC" - skapad på Mac
I fas två av Microsofts nya stora kampanj för Windows försöker man driva med Apples Getamacfilmer. Synd bara att reklambyrån som Microsoft anlitar använder Mac.

www.idg.se: Touch på tapeten
br Tmobile är operatören som säljer Iphone 3G i Tyskland och för att visa hur mycket man gillar Apples nya lur har man smällt upp en extremt stor skärm med samma gränssnitt. Helt klart en av de roligare montrarna på IFA.br br br

feeds.idg.se: Ny säkerhetshetsbrist upptäckt i QuickTime
En anonym hackare publicerade i tisdags information om en ny brist i Apples QuickTime som kan utnyttjas för att få programmet att krascha eller kanske köra skadekod.

Inga kommentarer: