lördag 20 september 2008

Nytt rekord: Bidster

Svensk IT-blogg
Under alla mina yrkesverksamma år har jag aldrig stött på någon sådant här ( obs det var på etrade4you.blogspot.com) . Man kan tro att personen i fråga "har alla tallrikarna i skåpet", men läs vidare gott folk. Det du kommer få se är fullständigt asbra. Så se upp du kommer att helt visst att vilja hoppa av glädje när du ser.

Med risk för att bli en soffpotatis tipsar jag dig om gå in på Bidster Säg gärna vad Du tycker om det hela!

Typ såhär skriver noreply@blogger.com (Etrade4you):
Bidster.com A new onlinebased entertainment concept, LägstabudauktionVarför köpa saker till marknadspris, när man kan köpa dem för det lägsta unika ensamma budet på Bidster.com, världens största lägstabudauktionsföretag?Bidster säljer dagligen populärprodukter så som datorer, iPODs, klockor m.m. till bara ett par procent av butikspris. I december i fjol såldes en bostadsrättslägenhet i centrala Stockholm värd 1.6 miljoner kronor för bara 5383 kronor. I januari såldes en Porsche Cayman värd över 600 tusen för 2039 kronor


Visst bli man nyfiken i en strut!?

Surfade runt och hittade även detta idag:

www.avgiftsfritt.se: Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner
Budson är en lägsta unika bud auktion. Den som lägger det lägsta unika budet på ett objekt får också köpa det till det priset, vilket kan vara så lågt som 1 kronabr Relarerade inläggbr Budson Sveriges populäraste produkter från 1 kr.br

blogg.expressen.se: 10 Maj Jomtien Beach Pattaya Thailand och Sverige Tensta
16 grader nu på morgonen klockan 09.00 här i Stockholm. Knallblå himmel och vindstilla. Järvafältet ligger skönt grön utanför mitt vardagsrumsfönster. En skata hovrar likt en kollibri vid en papperskorg för att fiska ut någon godbit. I går kväll hade vi i bostadsrättsföreningen, vad vi kallar en Päronträff. Lite kallskuret, räksmörgås och lite gott att dricka till. br Det var de nya förtroendevalda som presenterade sig för medlemmarna. I januari 1997 betalade jag 4709 kr i månadsavgift inklusive el och kabelTV. I dag betalar jag 4533 kronor per månad och fortfarande inklusive el och kabelTV. Vi har trots ett intensivt underhåll och lite nybyggnation lyckats sänka avgifterna eller som en del felaktigt säger hyrorna. Månadsavgiften 1997 uppräknat med konsumentprisindex blir att vi i dag har 850 kronor billigare än för 11 år sedan Dessutom har min bostadsrätt som jag 1994 köpte för 15 000 ökat till cirka 1 miljon vid en försäljning. Tensta är på frammarschbr I Pattaya är det tydligen bara frid och fröjd och i dag var det 31,1 grader i luften och 61 luftfuktighet.

blogg.expressen.se: 25 Januari 2008 Jomtien Beach Pattaya Thailand
I dag är många glada hemma i Sverige Det är ju lönedags för de flesta och första lönen efter jul och nyårshelgerna. Det märks på lågpriskedjornas matannonser i dagens tidningar att det både är fredag och avlöningsdags. Två ringar falukorv för 30 kronor, tre påsar räkor a400gr för 30 kronor mm mm. För min del så blir det nog "Lutande Trottoaren" med lite smått och gott samt en stor Elefantöl och allt slutar nog också på 30 kronor. br PÅ stranden kom Mr Hin med dagens och gårdagen DI samt DN och en lokaltidning. Det var lilla julafton att plöja igenom 5 tidningar. Dagens tidningar upptogs av sossarnas dokussåpa. Undrar vad Skvinnoförbundet har för del i såpan?HYDROLOGEN var som vanligt flitig med sina instrument och kan kungöra att det i dag var 58,5 luftfuktighet och 29,1 grader i luften. Vattnet höll 28,3 grader.

Inga kommentarer: