söndag 6 juli 2008

Hittat på nätet: Helgen är över

Svensk IT-blogg
När jag satt i soffan hemma såg jag en grej på aekenstam.blogg.se gissa om jag höll på att trilla av stolen! Vissa saker som står där är ju helt underbar, och ni kommer garanterat vilja slå sönder porslin när ni ser det här. Ordspråket som säger "Bättre en fågel i handen, än 10 i skogen" vet sin plats i universum.

Måste bara tipsa om det här Helgen är över, om du tycker som jag skriv något om nedan!

Lite av det som aekenstam.blogg.se skriver:
LAN helgen är nu över jag har flyttat in till mitt rum igen. Vid 1000 imorse vaknade några och då blev soffan på mitt rum ledig, flög direkt in och la mig ner för att sova, då jag var väldigt trött. Vakna ett antal gånger knappt, och hörde vad som sades i rummet, bland annat när Karolina skulle gå till sitt jobb och när Nerheden skulle dra, sen minns jag inte mer utan jag sov vidare. Vid ett tiden var dem flesta vakna och även jag steg upp då fick i alla fall tre timmars sömn och fixade fram frukost för dem som var vakna. Simon, Musse och Nerheden hade redan gått men efter frukosten började resten ge sig av. Erik, Julia och Alex följt av Frank, Nicklas och Kenny senare på eftermiddagen.LANets sopor och pantflaskor Så här efter ett LAN så försvinner det alltid diskutrymme på datorn, snart dags att rensa Får se när i veckan jag orkar städa, för just nu orkar jag inte, Pantflaskorna står kvar men soporna har jag slängt i alla fall.Mitt mål att få alla att köra Team Fortress 2 tillsammans var ett misslyckande . Installerade spelet på allas datorer helt i onödan då. Nerheden du hade rätt . Men kanske nästa gång lyckas vi alla spela det


Svårt att inte ha en åsikt, eller hur?

Hittade lite andra bloggar om detta:


aekenstam.blogg.se: LAN Dag 2
Klockan är runt 0140 och vi är ännu vakna. Jag har än så länge misslyckats med att får alla köra Team Fortress 2 . Det vi har kört mest har varit CS och COD4 och återigen, Martin du är för bra på CS . Vi haft tur med vädret denna helg för idag har vi passat på att grilla Alla gick till Konsum för att köpadela upp det alla skulle käka. Väll hemma och medan vi väntade på att allt skulle grillas så "råkade" Frank knuffa i Musse i poolen med kläderna på . Men vi hade trevligt och blev en hel del mat över, natt mat är alltid braDet blev ett natt bad idag igen och nu var alla med förutom Musse som kände sig dålig. Efter ett tags plaskande sprang Erik ensam samma runda som vi alla sprang igår, resten stanna kvar, vi orka inte . När Erik kom tillbaka och hoppade i började Erik, Alex och Frank till sist "brottas" i poolen och då passade jag på att spruta vatten på dem med vattenslangen, var kul i ett tag tills dem gick emot mig. Alex tog min handduk, Frank försökte knuffa i mig men misslyckades, han höll tag i mig istället medan Erik tog vattenslagen och spruta på mig istället, men det förtjäna jag nog .Vi hade tänkt köra Dungeon Siege 2 nu, men av någon anledning vill det inte starta på min dator så jag passar på att blogga. LANet är ännu inte slut kanske hinner köra Team Fortress 2, annars har jag lagt in spelet på allas dator i onödan

tinzuknas.blogspot.com: Undra när det händer?
Jag skulle ju få tuttoperationen före sommaren.. det är sommar nu. Den är inte gjord. Jag måste nog ringa och fråga hur det gått, har gått mer än 3 månader nu som är över vårdgarantin.. I wanna I wanna I'm gonna PHar bytt pass med Jenny idag, så jag jobbar på samma ställe som igår.. skönt ändå, lite närmare om man tänker på det sättet.. Imorgon är jag ledig.. HELA DAGEN Fy satan så skönt ; vilavilavilavila för på Måndag så börjar jag halv 5 och slutar halv 8.. åh så liiite.. för lite känns det som.. men det kompenserar väl upp det med pengar då det är semester ersättning, att jag får 2 löner ; jag klarar mig nog ;D hur ska det gå med mitt hår? Jag vill låta det växa ut, men jag vill ju blondera, och även klippa upp det xD och hårförläningar vill jag inte ha.Förresten.. När jag var ute på mitt första provpass så var det ju en snubbe som kallade mig för hora.. och jag.. såg.. han... igår Han jobbar ju för fasen på samma ställe som jag var på igår Hur ska jag stå ut med det?

le-faux-pas.blogspot.com: Lunsjtajm
Jag tog backning på lunchen.Jag skulle inte ha tagit backning på lunchen.Men jag gjorde det.Tog backning alltså.Och nu sitter jag här med vårrullar som kittlar gomseglet.Samtidigt fick F och H gå hem och sova efter att vi käkat. Dagen efterrusiga och i Hs fall med en viss air av nyknullat som ett unket kroppsvätskeångande moln kring hans slitna lekamen.Men för mig är livet ingen räkmacka. Knappt ens en räkcocktail.Nu Jobb.Sen Ännu mera jobb.Ännu senare Shopping.Ännu ännu senare Vin och sprit.

Inga kommentarer: